El Mag Bala acomiada l'espectacle PIM PAM a Agramunt.

L'espectacle Pim Pam arriba al final del seu curs, deixant pas al nou espectacle que s'estrenarà a l'abril a les terres lleidatanes (lloc per confirmar).

El Pim Pam va nèixer al maig de l'any 2016 i ha estat dos anys circulant pel territori català amb molt bones crítiques i considerat per molts professionals com el millor espectacle de màgia de les terres lleidatanes. És un espectacle de gran format on hi treballen 10 persones entre els actors i tècnics de llum i so. 

Tal i com diu el Mag Bala: "sap greu que s'acabi el Pim Pam perquè ens ha donat moltes alegries, però per altra banda estic molt il·lusionat per estrenar el nou espectacle".

Si algú no ha vist l'espectacle PIM PAM té l'última oportunitat per veure'l el diumenge 27 de gener a les 17.00 h al Teatre Casal Agramuntí. Les entrades estan disponibles a l'Oficina de Turisme d'Agramunt i a la Papereria Cal Batiste de Tornabous.

 

Entrevista de la revista Mira'm Digital de l'Alt Empordà.

 La revista Mira'm és una de les més prestigioses de la provincia de Girona on van estar a casa del Mag Bala per fer-li l'entrevista.

 

 

Octubre de 2017