Qui som?

El Mag Bala (Àlex Balasch, Tornabous 1984), va iniciar-se a la màgia a l'edat de 9 anys, arran d'un joc que li van portar els Reis Mags (un altre tipus de màgia) l'any 1993.

 Durant anys va apendre, practicar i perfeccionar la seva tècnica. Jugava, s'il·lusionava i investigava l'art de la màgia. L'any 2013 comença a fer classes  amb el Mag Lari, un dels mags més destacats i innovador del nostre país.

 Des d'aquell moment que comença a fer espectacles arreu del país.

 

Al grup de Mag Bala tenim diferents artistes importants. Destaquem la presència de la ballarina professional de Dansa del Ventre Tati Alves. Ofereix espectacles de Dansa del Ventre, sola, o juntament amb el seu grup d'alumnes i companyes professionals. Amb espectacles de gran o petit format, per a totes les edats. 

També fa tallers de formació per a ballarines de tots els nivells, iniciació o perfeccionament. Dissenyadora de coreografies o dissenys d'espectacles de dansa per a grups de ballarines.

Els espectacles s'adapten perfectament als grans escenaris, com teatres, pavellons, etc. També a petits escenaris, com restaurants, festes privades, etc.

 

Un espectacle que no us deixarà indiferents.

 Podeu trobar més informació a:

www.tatialves.com